Over mij

Mijn naam is Eus Wattimena. Ik werk al bijna 20 jaar met mensen die in bepaalde aspecten van hun leven vastlopen. Dit heb ik gedaan bij Actium, BJZ, RvdK, Titan, Arta en de laatste jaren als zzp-er.

Ik vind het belangrijk dat elk individu zich weet te redden in deze maatschappij. Dat wens ik iedereen toe en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren. Het geeft mij veel voldoening om jou op weg te helpen naar een leven waarin je een plek kunt maken in onze samenleving.

De naam Asin is niet toevallig gekozen. Ik koos het voor een deel omdat het mijn bijnaam is in mijn familie. Maar het is ook Maleis voor “zout”. Zout is niet enkel een reiniger en smaakmaker, maar voor iedereen van levensbelang. Zonder zout kunnen onze zenuwen geen signalen uitzenden, kunnen onze spieren niet functioneren, kan ons hart niet kloppen, kan voedsel in de maag niet verteerd worden en kunnen voedingsstoffen niet worden verwerkt. Wil je een goed gerecht maken, dan moet je kijken in welke mate zout nodig is voor een goed resultaat. Dat is maatwerk. En dat is wat Asin wil leveren.

Sluit Menu